Excel voor beginners

GRATIS CURSUS EXCEL VOOR BEGINNERS

Op deze pagina vind je een gratis cursus Excel voor beginners bestaande uit 5 delen. Deze cursus is speciaal gemaakt voor mensen die nog geen of nauwelijks ervaring hebben met Excel.

In deze cursus leer je dus echt de basis van Excel. Heb je al veel ervaring met Excel, dan is deze cursus niet zo interessant voor je. In dat geval raad ik je mijn blog aan. In mijn blog ga ik namelijk dieper in op specifieke onderwerpen.

De cursus bestaat uit een Windows versie en een Mac (OSX) versie. Hoewel het programma op beide besturingssystemen veel overeenkomsten heeft, werkt Excel toch iets anders op Windows dan op OSX. Ook ziet alles er net iets anders uit, vandaar dat ik je deze keuze aanbiedt.

Veel succes gewenst met de cursus.

Gratis Excel cursus voor Windows

Gratis Excel cursus voor Mac (OSX)

Excel cursussen

Wil je je Excel vaardigheden nog verder ontwikkelen? Bekijk dan een van mijn online trainingen. In deze trainingen wordt er veel uitgebreider op de onderwerpen in gegaan. Daarnaast worden deze cursussen geleverd met oefeningen, zodat je Excel nog sneller onder de knie krijgt.