Excel templates

Heb je al een template aangeschaft? Log hier in.

Een Excel template is een vooraf ontworpen Excel bestand, vaak voor een specifiek doeleinde. Je kunt veel tijd besparen door gebruik te maken van een template omdat het bestand bijvoorbeeld al is opgemaakt, formules bevat, de getalnotaties correct zijn ingesteld, etc. In plaats van dat je met een leeg bestand begint en alles zelf moet doen, is dit al voor je gedaan.

Meer informatie

Excel Templates aanbod

Kasboek in Excel

Prijs: €17

Met een kasboek kun je ontvangsten en uitgaven bijhouden. Hierdoor kun je meer inzicht krijgen in jouw bedrijf.

Urenregistratie in Excel

Prijs: €10

Door een urenadministratie bij te houden krijg je meer inzicht in de tijd die je aan werkzaamheden besteed en kun je zien of jouw bedrijf voldoet aan het urencriterium.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik inloggen om een template te downloaden?

Ik bied mijn templates aan via Podia. Dit is een professioneel platform, speciaal voor het maken van online cursussen en digitale downloads. Inloggen kan op mijn Podia pagina: https://handleidingexcel.podia.com/

Waarom een Excel template kopen?

Het grootste voordeel van een Excel template is dat je niet met een lege werkmap hoeft te beginnen en daardoor veel tijd kan besparen.

Voor wie zijn Excel templates het meest interessant?

Gebruik maken van templates kan vooral interessant zijn voor ondernemers. Door een klein geldbedrag te investeren kan je veel tijd overhouden die je in jouw bedrijf kunt steken.

Ook voor mensen met weinig kennis en/of ervaring met Excel kan een template een handige uitweg zijn.

Welke betalingsmethoden zijn er?

Je kunt betalen met iDeal, creditcard, Apple Pay en Google Pay.

Wil je een product aanschaffen en is er geen betalingsmogelijkheid die jij kunt gebruiken? Neem dan contact met mij op om te kijken of er een oplossing mogelijk is.

Hoe krijg ik toegang tot de templates?

Tijdens het afrekenen wordt er gevraagd om een wachtwoord te bedenken. Hiermee kun je, in combinatie met je e-mailadres, direct na de betaling inloggen.

Heb je nog een vraag die hierboven nog niet is beantwoord? Dan kun je uiteraard contact met mij opnemen.