online excel cursus

Heb je al een cursus aangeschaft? Log hier in.

Sinds 2013 schrijf ik op mijn blog artikelen om mensen te helpen beter te worden met Excel. Naast mijn blog heb ik inmiddels meerdere online Excel cursussen gemaakt, zodat je op een meer gestructureerde en toegankelijke wijze je Excel vaardigheden nog verder kan ontwikkelen. Mijn doel is dat je na het volgen van een cursus je met vertrouwen met Excel kan werken en de geleerde kennis toe kan passen op jouw werk.

Het cursusaanbod: Excel voor beginners | Formules en functies | Draaitabellen | Sneltoetsen

Meer informatie

Excel voor beginners cursus

29 lessen | geschikt voor beginners

Prijs: €59 (vrijgesteld van BTW)

Heb je nog geen of weinig ervaring met Excel? Na het volgen van deze online cursus heb je een goed fundament aan Excel vaardigheden.

In deze cursus leer je onder andere hoe je in Excel kan navigeren en gegevens kan invoeren. Daarnaast leer je hoe je meer uit Excel kan halen door te werken met formules en functies. Tenslotte leer je hoe je gegevens op een professionele manier kan opmaken, bijvoorbeeld door een tabel of grafiek te maken.

Eigenlijk werk ik al jaren met EXCEL, doch op een gegeven moment realiseerde ik me dat er nooit een gedegen en uitgebreide training aan vooraf was gegaan.

Ik gebruik de cursus nu ad hoc en stap voor stap, vanwege tijdsplanning. Het mooie is dat leemtes worden gevuld en automatismen een nieuwe plaats krijgen in het denkpatroon.

Tot nu toe niets dan positief. Zeer duidelijke uitvoering en toegankelijkheid. Ook geschikt als naslag informatie of opfrisser.

Foppe Molenaar

Bedankt voor deze cursus. Het is fijn dat ik dit kan toepassen in mijn werk en terug in de cursus kan kijken als ik iets niet meer weet.

Claudia

Formules en functies cursus

80 lessen | geschikt voor beginners en gevorderden

Prijs: €149 (vrijgesteld van BTW)

Formules en functies zijn een belangrijk onderdeel van Excel. Naast dat formules en functies essentieel zijn voor het doen van berekeningen, verhoogt het ook je productiviteit. Als je begrijpt hoe formules werken kun je meer uit Excel halen en sneller je werk afkrijgen.

In deze cursus leer je onder andere werken met 75 handige functies. In sommige scenario’s kun je een berekening niet doen met een enkele functie, daarom leer je ook hoe je verschillende functies kunt combineren.

draaitabellen in excel cursus

23 lessen | geschikt voor beginners en gevorderden

Prijs: €49 (vrijgesteld van BTW)

Bespaar tijd met draaitabellen. Na het volgen van deze cursus kan je snel en eenvoudig gegevens samenvatten en analyseren met behulp van draaitabellen in Excel.

In deze cursus leer je onder andere hoe je een draaitabel kan maken en hoe je deze vervolgens kan inrichten. Daarna leer je verder met de gegevens uit de draaitabel kan werken. Tenslotte leer je hoe je de gegevens professioneel kan opmaken.

sneltoetsen in excel cursus

14 lessen | geschikt voor beginners en gevorderden

Prijs: €27 (vrijgesteld van BTW)

Door sneltoetsen te gebruiken in Excel kun je meer doen in minder tijd. Je ontvangt een eBook met een overzicht van 150+ sneltoetsen. Deze sneltoetsen worden verder toegelicht in een online cursus bestaande uit 14 korte lessen.

Heb je al een cursus aangeschaft? Log hier in

Veel gestelde vragen

Waar kan ik inloggen om de cursus te volgen?

Ik bied mijn cursussen aan op Podia. Dit is een professioneel platform, speciaal voor het maken van online cursussen. Inloggen kan op mijn Podia pagina: https://handleidingexcel.podia.com/

Wat houdt een online cursus in?

Dit houdt in dat de cursus volledig digitaal te volgen is in je eigen tempo. Hierdoor is het onder andere mogelijk om bestanden te downloaden zodat je kan oefenen met de voorbeelden.

Waarom een online Excel cursus volgen?

Als je op Google naar antwoorden zoekt op jouw Excel vragen kom je veel informatie tegen, waaronder mijn eigen blog.

Met een online cursus hoef je echter geen tijd te verspillen door steeds te zoeken naar nuttige informatie. Je leert op een meer gestructureerde wijze werken met Excel.

Welke betalingsmethoden zijn er?

Je kunt betalen met iDeal, creditcard, Apple Pay en Google Pay.

Wil je een product aanschaffen en is er geen betalingsmogelijkheid die jij kunt gebruiken? Neem dan contact met mij op om te kijken of er een oplossing mogelijk is.

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

Tijdens het afrekenen wordt er gevraagd om een wachtwoord te bedenken. Hiermee kun je, in combinatie met je e-mailadres, direct na de betaling inloggen.

Welke versie van Excel heb ik nodig?

Bekijk de product pagina van de cursus waarin je interesse hebt om te bekijken welke versie je nodig hebt. Hier zal staan met welke versie de cursus is gemaakt en met welke versies je de cursus kunt volgen.

Wat als ik niet tevreden ben over de cursus?

Ik heb de cursussen gemaakt om jou beter te maken in Excel. Ik wil daarom graag dat je tevreden bent over de cursus die je volgt. Bij de meeste cursussen die ik aanbied heb ik een 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen na aanschaf van de cursus mij een berichtje kan sturen dat je je geld terug wilt.

Bekijk voor meer details over deze regeling mijn terugbetalingsbeleid zodat je zeker weet of dit ook van toepassing is op de cursus die jij wilt volgen. 

Heb je nog een vraag die hierboven nog niet is beantwoord? Dan kun je uiteraard contact met mij opnemen.

Heb je al een cursus aangeschaft? Log hier in